Honeywell 8670

Honeywell 8670 bežični skener za prst, sa blutut tehnologijom, donosi izuzetne 1D i 2D  performanse skeniranja Xeon i Granit skenera . Odlična forma, ergonomija  i čvrsta izrada, dozvoljava ovom skenieru optimizovano grubo korišćenje u različitim orkuženjima.

8670 bežični skener na prst, daje veliku brzinu dekodiranja 1D i 2D barkod skeniranja. Ima odličnu tehnologiju pokreta i poboljšane performanse kod skeniranja  lošeg ili oštećenog bar-koda u visokoj produktivnosti korisnika.

 

Agresivan 2D skener –  agresivan 1d i 2D bar-kod skener, ima visoku toleranciju prilikom kretanja, veliku sposobnost čitanja lošeg ili oštećenog bar-koda, što povisuje samu produktivnost korisnika.

Ergonomski dizajn – Ergonomski dvodelni dizan sa niskim profilom i laganim skenerom , omogućava slobodu da se koriste obe ruke za rukovanje predmetima dok se brzo pretražuju bar-kodovi.

Higijena i udobnost –  pružaju savršenu udobnost u korišćenju. Otporni su na vlagu tako da se lako čiste i brzo su zamenjivi.

Robusan dizajn skenera –  robusan dizajn mu dozvoljava da preživi oštrinu prilikom korišćenja u ekstremnim uslovima, pružajući optimalne performanse skeniranja. Napravljen je da preživi padove na beton i udarce o metal.

Blutut tehnologija – Blutut tehnologija omogućava slobodu kretanja do 10m od domaćina. Može da se upari sa blutut računarom, laptopom ili mobilnim uređajima koji koriste Apple, Android ili Windows osnovne sisteme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *