Alba Tech Vocollect Voice Solution konferencija

Kompanija Alba Tehnologije, u saradnji sa svojim partnerom kompanijom Honeywell, organizovala je redovnu godišnju konferenciju u Beogradu 18.05.2016. godine u hotelu Holiday Inn. Gostima je prezentovana tehnologija Vocollect Voice Solution, pomoću koje se unapređuju logistički procesi u magacinskom poslovanju. Ova tehnologija pretvara informacije iz sistema u glasovne komande, čime se omogućava ubrzavanje obavljanja radnih tokova kod korisnika, smanjuju se troškovi i povećavaju uštede u poslovanju.
Gosti na konferenciji su mogli da se upoznaju sa načinima primene Vocollect Voice Solution tehnologije, da saznaju koji su tehnički preduslovi za njeno implementiranje u postojeće sisteme, čuju iskustva u primeni iz regiona i vide uzivo prezentaciju kako se tehnologija koristi. Pored toga, mogli su i da čuju iskustva jednog od korisnika Vocollect Voice Solution tehnologije.
Svoja znanja i iskustva o tehnologiji, njenoj primeni i benefitima na konferenciji su podelili Nebojša Brkovic product manager i Luka Lončar sales representative ispred kompanije Alba tehnologije, Miha Capuder Business development manager ispred kompanije Honeywell, kao i Vladimir Lukić menadžer poslovnog razvoja u kompaniji Publik koja je implementirala ovu tehnologiju.
Komentari gostiju sa konferencije:
“Prezentacija je impresivna jer pokazuje manipulisanje robom u magacinu na vrlo jednostavan i praktičan način uz značajno povećanje učinka i smanjenja grešaka zaposlenih.” – Đuro Jarić, komerijalni direktor Mlekoprodukt.
“Izuzetno sam bio zadovoljan nakon prezentacije, jer sam mogao da se uverim na razne nacine da ce VoCollect tehnologija sigurno naci primenu u nasoj firmi u dogledno vreme. Odvajanje robe je proces kojem VoCollect sigurno moze da da svoj doprinos kod nas.” – Borislav Ristanović, Menadžer informacionih tehnologija Orbico.
“Jako mi je drago što sam prisustvovao konferenciji. Veoma mi je zanimljiv način na koji su unapređeni procesi u magacinu posredstvom glasovne tehnologije. Posebno bih istakao unapređenje procesa kontrole artikala pri komisioniranju, poništavanje buke iz okruženja i postojanje skenera na uređaju.” Dragan Lukić specijalista za razvoj poslovanja, Centrosinergija.
“Kratka, veoma interesantna i efektna prezentacija. Pored iskustva koje posedujem iz oblasti logistike, izuzetan utisak nosim sa Vaše prezentacije.” Goran Maravić, Direktor prodaje i marketinga City Express.
‘’Vocollect rešenje izgleda kao prirodni korak unapred u procesu pikiranje robe.’’ Marko Garic Sales, Bilstein Group