Tablet računar, kao najnoviji format u paleti Honeywell mobilnih računara, je poslovni tablet sa Android operativnim sistemom. Njega odlikuju veći ekran, manja debljina i težina, pa je pogodan za operacije gde je potreban prikaz i manipulacija zahtevnijim aplikacijama sa većom količinom podataka ili multimedijom. Tablet EDA70 je robusne izrade, dizajniran za upotrebu u pokretu što

podrazumeva i otpornost na povremene padove, nesmetan rad na nižim temeperaturama, kao i zaštitu od vlage i prašine. Osnovni model je sa 7-inčnim displejom, što mu omogućava lako držanje i manipulaciju jednom rukom. Tablet poseduje i dodatnu opremu – kaiševe, punjače, držače u vozilima, itd. što mu daje punu funkcionalnost u radu na terenu.

Za razliku od komercijalnih modela tableta, ovaj poslovni tablet pored robusnosti, ima i ugrađeni 2D bar kod skener koji ga čini potpuno operativnim za sve moderne zahteve rada na terenu. Primena mu je najčešće za rad komercijalista i vršenje servisnih usluga na terenu, za potrebe supervizije u magacinu i proizvodnji i za rad u maloprodajnim objektima (merčedajzing).

ScanPal EDA70

Procesor: 1.2GHz Qualcomm
MSM8916 quad-core
Memorija: 2GB RAM, 16GB Flash
Displej: 7’’ high definition
(1200x720) bright color LCD
Komunikacija: WLAN, Bluetooth, NFC,
VoIP, VPN, GPS
Skener: 1D/2D Imager
Baterija: Li-ion, 3.8V, 4000mAh
OS: Android 7.1 Nougat
Radna temp.: -10° do +50°C
Težina: 550g
Primena: apoteke, magacini, maloprodaja,
veleprodaja, POS

Karakteristike i prednosti

SNAŽAN, FLEKSIBILAN,
ANDROID OPERATIVNI SISTEM

Operativni sistem Android 7 (Nougat) sa GMS-om omogućava nesmetano funkcionisanje sistema pri istovremenom obavljanju više zahtevnih operacija, povećanu sigurnost podataka i laku nadogradnju u budućnosti. Jak i brz procesor koji podržava transfere velikih fajlova, ugrađena kamera, baterija koja podržava rad preko 8h, su karakteristike koje ga ozbiljno preporučuju.

VELIKI 7-inčni EKRAN,
OSETLJIV NA DODIR

Ekran visoke rezolucije sa Gorilla® Glass zaštitnim staklom, može se čitati i u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom pri jakoj sunčevoj svetlosti. Njime se može manipulisati čak i vlažnim rukama.

INTEGRISANO
BARKOD SKENIRANJE

Tablet u sebi ima integrisanu opciju skeniranja linijskih i 2D barkodova. Unos i razmena podataka su veoma jednostavni i brzi, štedi se dragoceno vreme i smanjuju greške u radu, što značajno utiče na povećanje produktivnosti.

IZGRAĐEN ZA ROBUSNIJA
POSLOVNA OKRUŽENJA

Elegantan, moderan i savremen dizajn + čvrstina i izdržljivost preporučuju ga i za surovija poslovna okruženja. Otporan na pad na beton sa visine od 1,2m kao i na razne vrste udaraca pri manipulisanju njime. Ima visok nivo zaštite od uticaja prašine i vode.

BRZA I POUZDANA
BЕŽIČNA VEZA

Pruža potpunu bežičnu pokrivenost za aplikacije unutar i izvan četiri zida, što omogućava timu koji je na terenu pristup potrebnima podacima u realnom vremenu.

BOGATA PONUDA
DODATNE OPREME

Dostupan je kompletan pribor koji uključuje sisteme za desktop punjenje, držače za vozila i još mnogo toga. Ručni i ramenski pojasevi su namenjeni korisnicima da lakše drže i rukuju uređajem bez preteranog napora.