Doborodošli na naš sajt

Doborodošli na našu
redizajniranu web
prezentaciju.

Istorijat firme

Firma Albatech je osnovana 1990. godine pod nazivom “ID Sistemi” . Od osnivanja smo se opredelili za jedan segment u širokom opsegu tema u okviru oblasti IT-a (Informacione Tehnologije). Radi se o Automatskom označavanju i identifikaciji proizvoda i procesa. 1991. postajemo distributer za Jugoslaviju kompanije Intermec (USA) utemeljivača i lidera u oblasti bar kod tehnologije. U godinama kada je uvođenje bar kod tehnologije kod nas bilo u povoju, radili smo i kompletne sisteme za evidenciju radnog vremena i popis osnovnih sredstava bazirane na bar kod tehnologiji.

Dobro poznavanje tehnika održavanja opreme i programske podrške korisnika omogućilo je Albi da danas ima više od stotinu zadovoljnih partnera među kojima su neki od najvećih u oblasti proizvodnje robe i usluga.

Gde je Alba danas u odnosu na prvobitno postavljene ciljeve? Posle više od 20 godina od osnivanja, Albatech je jedna od vodećih firmi kod nas u primeni Bar Kod tehnologija. Od samog početka rada u ovoj oblasti ostvarena je poslovna sardanja sa firmom Intermec Technologies (USA), utemeljivačem ove tehnologije i tvorcem najpopularnije simbologije (kod 39). Na taj način, bio je omogućen transfer najnovijih rešenja iz oblasti primene bar koda, kao i instaliranje najmodernije opreme u raznim segmentima privrede u našoj zemlji.

Dobra saradnja sa Intermec-om omogućila je Albi pristup najnovijoj tehnologiji automatske identifikacije – RFID tehnologiji koja je komplementarna sa Bar Kod tehnologijom. Albatech će svakako biti među prvima, ako ne i prva, u primeni RFID rešenja u našoj zemlji. Garancija za ovo je dosadašnje dobro pozicioniranje i vođenje firme i tim eksperata kojim Albatech danas raspolažu.

Najbolji pokazatelj našeg poslovanja su instalirani sistemi i dugogodišnji zadovoljni korisnici.

MISIJA I VIZIJA

Misija zaposlenih u kompaniji Albatech je da ponudom svojih usluga i proizvoda stvori optimalne uslove u poslovanju svojih partnera. Naši stručnjaci će Vam pružiti ono sto je najvrednije – svoje iskustvo i znanje u oblasti IT i logistickih procesa.
Vizija zaposlenih u kompaniji Albatech jeste da budu sinonim za partnera koji stalno postavlja nove i više standarde u ovom modernom svetu u kom se tehnologije jako brzo menjaju i napreduju.

POLITIKA KVALITETA

Osnova i glavna karakteristika u našem poslovanju je da se poštuje politika kvaliteta. Smatramo da, samo na taj način, naša rešanja mogu imati ili proizvesti očekivane rezultate. Politiku kvaliteta sprovodimo u svim segmentima poslovanja od opreme i rešenja koje implementiramo pa do kvaliteta samih procesa prodaje, realizacije i održavanja.

GARANCIJA I SERVIS

Za sva naša rešenja i opremu naših partnera garantujemo ispravnostu u radu od minimum 12 meseci. Za ispunjavanje garancije uvek su dostupni naši sertifikovani inženjeri koji su spremni da ogovore na sve vaše zahteve u najkraćem mogućem roku. Po pitanju realizacije garancije apsolutno smo usaglašeni sa uslovima garancije koju daju proizvođači opreme.

Naši partneri