“Kada je reč o inovativnim štampačima, vodeći nije onaj za koga ste mislili da jeste. Isprobajte novi Honeywell štampač, brži od konkurencije.”

Honeywell štampač i njegove prednosti

 

Honeywell bar-kod štampač je dizajniran za besprekornu instalaciju, pravo iz kutije. Koristi komunikaciju putem interfejsa kao industrijski standard i podržava najčešće komande jezika za štampu, čime je proces nadogradnje brz I lak.

https://www.youtube.com/embed/JQZVD50-B4c?rel=0&showinfo=0

Brži od konkurencije

Kada je u pitanju produktivnost Vašeg poslovanja, brzina je veoma važna. Zato je Honeywell kao prioritet u dizajnu bar-kod štampača uzeo u obzir brzinu. Honeywell nudi najbiže štampače u klasi, gde mereno od štampanja prve etikete, štampač štampa do 12” u jednoj sekundi.

Rezultat? Štampač koji lako drži korak sa dinamičkim operacijama.

 

https://www.youtube.com/embed/ztrvGnljNUs?rel=0&showinfo=0

Jednostavan za konfigurisanje

 

Imajući robusan i pouzdan štampač bar-kod nalepnica je važno, ali ako nije jednostavan za korišćenje, štampanje bar-kod nalepnica može da se pretvori u pravu glavobolju. Zato su Honeywell štampači laki za korišćenje, u punom koloru. Višejezički touch-screen koji olakšava rad, podešavanje i održavanje štampača.

https://www.youtube.com/embed/KOywAXxpNq8?rel=0&showinfo=0

 

Probajte Honeywell štampač bez obaveza kod nas ili kod Vas,  i bićete srećni što ste to uradili. Stručnjak za štampač će vam  pokazati koliko je lak za podešavanje, a može odgovoriti na sva vasa pitanja na licu mesta.