Albatech dan

Albatech dan

Kompanija Alba tehnologije doo je obeležila 28 godina postojanja konferencijom u hotelu Life Design u Beogradu 12.06.2017. godine.
Gosti su bili u prilici da saznaju novosti koje su se dogodile u kompaniji Alba tehnologije doo od početka tekuće godine. Promena vlasničke strukture i novi ljudi koji su se priključili iskusnom timu kompanije, doneli su novu energiju u poslovanju. Naše ideje i želje su da sa klijentima gradimo partnerske dugoročne odnose, kako bismo zajedno dolazili do pravih rešenja koja rastu zajedno sa Vašim biznisom.
Novi vlasnik i direktor kompanije Alba tehnologije doo, Dragan Petrić, poželeo je dobrodošlicu gostima kojih je bilo iz velikog broja različitih branši kojima je logistika žila kucavica poslovanja. U toj dobrodošlici je naglašena vizija kompanije i njenog novog rukovodstva da se grade partnerski odnosi sa postojećim i budućim klijentima.
Nakon uvoda, prezentaciju je održao direktor prodaje Stojan Nikolić koji je govorio o softverskim rešenjima koje Alba ima u ponudi. On je objasnio korake u unapređivanju tehnologija magacinskih i logističkih procesa, kao i softverska rešenja uz koja se to postiže. SAP B1, Movilizer cloud rešenje za razvoj mobilnih aplikacija, WMS sistem LX-One, Vocollect by Honeywell, ELO Document management system, OSRED softver za popis osnovnih sredstava su rešenja o kojima je govoreno na prezentaciji.
U drugom delu konferencije prezentovani su noviteti u bogatom hardverskom portfelju kompanije Honeywell. U prvom delu nakon pauze govorio je Marco Mariottini Territory Account Manager EEM iz Honeywell kompanije koji je objavio akviziciju kompanije Data Max i dodavanje njihove palete štampača u portfelj kompanije Honeywell. Gosti su mogli da vide uživo novi bežični skener koji funkcioniše bez baterije i puni se za samo 15 sekundi.
Nakon njega pred goste je izašao Christian Schifer Manager Solution Architects EEM and Russia koji je predstavio verovatno najzanimiljiviji novitet demonstracijom uživo. Uređaj kojim je kompanija Honeywell ušla na tržište volumetrijskih merenja paketa, Auto Cube. Ovaj uređaj meri zapreminu paketa za manje od jedne sekunde i skladišti sliku istog u sistemu, na ovaj način se ubrzava proces pakovanja i unapređuje iskorišćenost transporta robe do krajnjih kupaca.