ScanPal EDA50

ScaPal EDA50 najnoviji Honeywell hibridni uredjaj, pruža izuzetan doživljaj za krajnjeg korisnika. Korisnicima pruža izuzetnu pouzdanost u radu I brzinu prilikom slanja I primanja informacija. Dizajniran je za celodnevni rad.

ScanPal EDA50 omogućava radniku koji radi u ritejlu, brz pristup, snimanje I slanje ključnih poslovnih infromacija u realnom vremenu.

 

 

Poboljšava produktivnost kroz nesmetan rad za više radnih aplikacija. – Qualcomm® Snapdragon 410 sa procesorom 1.2GHz quad-core CPU, omogućava brz pristup ključnim poslovnim aplikacijama.

Povećava operativnu efikasnost – Veliki Corning Gorilla touch screen 5” ekran, veoma je čitljiv kako u zatvorenom prostoru tako I na otvorenom. Radi I  kada se koristi mokrim rukama.

Smanjuje zamaranje kod višečasovnog korišćenja – odličan dizajn I veoma mala težina uredjaja dozvoljava korisniku pre svega veliku udobnost, prektičnost I izdržljivost. Dovoljno je mali da udobno stane u džep.

Puna smena snage – Kako bi zadovoljio potrebu korisnika za vremensku raspoloživost, uredjaj je opremljen Li-ion baterijom 4000mAh.

Smanjen ukupni trošak – ScanPal EDA50 može da se poveže sa više uredjaja, podržava više slučajeva korišćenja I više aplikacija.