Bar kod skener - Voyager 1200g

Intermec SG20

Bar kod skeneri Intermec SG20 su pristupačani, ručni skeneri visokih performansi koji se može pronaći u vise oblika, kako bi zadovoljilo sve zahteve tržišta. Jedan od izbora: ili 1D ili visoko kvalitetno 1D/2D skenieranje. Stilski dizajn odvaja SG20T od tradicionalnih skenera u obliku ručice pištolja. Dostupan je čak i u beloj boji od namenske plastike pogodne za dezinfekciju za primene u okruženjima u zdravstvu, u kome može da pruži mnogostruko olakšanje u upravljanju zdravstvenim sistemom

Oprema - Bar kod skener -Intermec SF61

Intermec SF61

SF61 Intermec su robustni bar kod skeneri koji nude brzo skeniranje pogodno za radnike na terenu. Lako uspostavlja konekciju sa svim trenutnim operativnim sistemima, a preko ugradjenih Bluetooth-a i  bežične konekcije lako se uparuje sa iOS, Android i  Windows Mobile pametnim telefonima i tabletima. Jednostavan oblik i magnetni otkači/zakači sistem omogućava efikasnije obavljanje posla, bezbednije i lakše nego ikad pre.

Oprema - Bar kod citac - Honeywell Xenon 1900

Honeywell Xenon 1900

Honeywell Xenon 1900, šesta generacija area-imaging tehnologije, redefiniše standarde za ručne skenere. Sadrži poseban image sensor koji je optimitiziran za bar kod skeniranje. Xenon 1900 nudi vodeće u industriji performance i pouzdanost za širok opseg aplikacija koje zahtevaju raznovrsnost area-imaging tehnologije. Skener sadrži softver za obradu slike, sa naprednim mogućnostima obrade, kao i da pohrani i poveže više aplikacija na skener. To je izdržljivi ručni skener koji se koristi u zahtevnim sredinama.

Oprema - Bar kod skener - SR61

SR61

Intermec SR61 su prvi Intermec-ovi bar kod skeneri koji nude izbor od 5 različitih vrsta optike, dozvoljavajući korisniku da odabere sken koji odgovara i okruženju i uslovima, bez obzira da li čitaju bar kod simbole, oštećene ili loše odštampane bar kodove, ili se koristi za aplikacije vezane za dostavu na odredjenoj lokaciji. Napravljeni da može da izdrži 26 padova na beton ili čelik sa 2 metra, ekstremne temperature, konstantne vibracije viljuškara, i prašinu i kišu na vetru, sa USB 2.0 žičanim ili Bluetooth® bežičnim interfejsom, uz familiju SR61B skenera povećanje produktivnosti je zagarantovano.

Oprema - Bar kod citac - Honeywell Vuquest 3310g

Honeywell Vuquest 3310g

Honeywell Vuquest 3310g kompaktni area imaging scanner nudi agresivno skeniranje svih 1D, PDF i 2D bar kodova u laganom, trajnom i prenosivom obliku. Uz 3310g ruke ostaju slobodne, uklapa se dizajnom u svako okruženje. Sa inteligentnim multi-interface dizajnom, ovaj image skener podržava popularne interfejse na jednom uređaju i sadrži tehnologiju mobilnih uređaja da skenira bar kodove na mobilni uređaj.

 

Oprema - Bar kod skener - Honeywell Voyager 1602g

Honeywell Voyager 1602g

Priuštivi Honeywell Voyager 1602g scanner sadrži viseko performanse area-imaging tehnologije u elegantnom i uređaju koji može da stane u džep, čineći ga savršenim uređajem za skeniranje gde se koristi tablet u maloprodaji i terenskoj prodaji. Uprkos svojoj maloj veličini, ovaj džepni skener sadrži iste visoke performanse area-imaging tehnologije kao i ostali uređaji iz Honeywell asortimana, tako da može da skenira baš sve 1D i 2D kodove sa lakoćom.

 

Oprema - Bar kod skener - Honeywell Voyager 1450g

Honeywell Voyager 1450g

Voyager 1450g dozvoljava preduzećima da ostvare area-imaging kod njih, na najefikasniji način. Na platformi Voyager serije skenera 1450g omogućava omnidirekciono očitavanje linearnih bar kodova, dodatno sadrži mogućnost da se nadogradi i da omogući skeniranje PDF i 2D bar koda, ili odmah prilikom kupovine, ili kasnije kad se za to iskaže potreba.

 

Oprema - Bar kod citac - Honeywell Voyager 1400g

Honeywell Voyager 1400g

Honeywell Voyager 1400g je ultimativni 2D bar kod skener. Ovaj linearni skener je sposoban da iščita čak i bar kodove lošijeg kvaliteta i mobilne 2D barkodove. 2D bar kod skeneri postaju jako popularni u celoj industriji iz više razloga. Preduzeća imaju rastuću potrebu da koriste veliki broj podataka, uprkos prostornim ograničenjima, dok se od drugih zahteva da čitaju 2D kodove, u skladu sa propisima ili menadžera nabavke. Čak veća grupa preduzeća žele da ojačaju trendove koji zahtevaju linearne čitače sa naprednom area-imaging tehnologijom, bez potrebe da se kupuje dodatni skener. 1400g sadrži sve to i više I ispunjava zahteve 2D skenera.

 

Oprema - Bar kod skener - Honeywell Voyager 1202g

Honeywell Voyager 1202g

Honeywell Voyager 1202g ručni laser bar kod skener uključuje mobilnost pri korišćenju jer je baziran na Bluetooth bežičnoj tehnologiji i nudi bateriju koja se može zameniti na licu mesta, brzo i jednostavno. Nudi performance koje su karakteristične za sve skenere iz Voyager porodice. Čita i najlošije bar kodove, sa naprednom tehnologijom skeniranja koju samo Honeywell poseduje.

 

Bar kod skener - Voyager 1200g

Honeywell Voyager 1200g

Honeywell Voyager 1200g laserski bar kod skener, izgrađen na platformi najbolje prodavanog skenera u svetu, obezbeđuje agresivne performanske skenirnja na baš svakom linearnom bar kodu, uključujući one lošeg kvaliteta i oštećene kodove. Nadograđena detekcija objekata, automatska detekcija u fiksnom režimu i konfiguracija koja omogućava da ostane vodeći skener u klasi.

.

 

Oprema - Bar kod čitač - Honeywell Solaris 7890

Honeywell Solaris 7820

Honeywell Solaris 7820 stacionarni mini-slot skener povećava produktivnost sa jedinstvenom konfiguracijom koja čita kodove visoke gustine i staje lako na svako postojeće mesto ili policu u maloprodajama visokog obima. Svaki skener dolazi standardno sa itegrisanim RF EAS antenama, Checkpoint and Sensormatic sigurnošću i sposobnošću da se nadogradi. 7820 Solaris laserski skener dolazi sa višestrukim interfejsom da da pomogne zaštiti infrastrukture i obezbedi kompatibilnost sa većinom POS sistema. Čita barkodove od 5 mila u kompaktnom stacionarnom obliku.

Oprema - Bar kod skener - Honeywell Hyperion 1300g

Honeywell Hyperion 1300g

Honeywell Hyperion 1300g linear-imaging bar kod skener, sadrži idealan balans performansi, izdržljivost najbolja u klasi i ergonomija koja će obezbediti višegodišnje skeniranje, pogotovo u intenzivnim skeniranjima ili lako industrijskim. Brzo intuitivno čitanje 13 miliona bar kodova do 457mm, kao i čitanje 3mm bar kodova velike gustine je moguće u jednom linearnom imager-u. Iskoristite potpuno Hyperion linear-imager sa podržanim Remote MasterMind softverom za skeniranje.

 

Bar kod čitač - Granit-1980i

Honeywell Granit 1980i

Bar kod skener Honeywell Granit 1980i je ultra robusan industrijski skener sa potpunim dometom sa area imaging tehnologijom, sposoban da čita i 1D i 2D bar kodove od 15cm, pa sve do preko 15m. Od papirnih najmanjih kodova lošeg kvalitetana skeniranih na dužini ruke, do kodova na rafovima u magacinima. 1980i serija je napravljana da čita baš sve bar kodove, podržavajući maksimalnu operativnost u najzahtevnijim područjima

Bar kod čitač - Granit-1910i

Honeywell Granit 1910i

Granit 1910 industrijski area-imaging bar kod skeneri su dizajnirani da izvrše veliki broj naredbi koje su karakteristične za zahtevne poslovne sredine. Sadrži kućište koje je napravljeno da izdrži teške uslove korišćenja, podeduje IP65 standard, izdržava 5000 prevrtanja na 1m i 50 padova na beton sa 2m visine, čak i rad na -30 stepeni. Rezultat je minimum vremena koje je uređaj proveo van upotrebe i niži troškovi ukupnog korišćenja uređaja.

Oprema - Bar kod skener- Honeywell Genesis 7580

Honeywell Genesis 7580

Honeywell Genesis 7580, prvi u svetu prezentirajući area-imaging skener, napravljen da čita sve standardne 1D, PDF i 2D kodove, obezbeđujući povećanu produktivnost I revolucionarnu imaging tehnologiju u elegantnom, ali pak izdržljivom dizajnu. Odlične performance i oblik mu omogućavaju upotrebu u svim elementima, od proizvodnje, do zdravstva i prodaje.

 

Honeywell 4580dr

Tražite bar kod skener za konstantno snimanje dokumenata? Honeywell 4580dr je kompletan document skener, dizajniran da digitalizuje papirna dokumenta za jednostavne i efikasne procese pohranivanja, obrade i pregleda dokumenata, bez papira. U odnosu na klasične skenere dokumenata, 4580dr ne poseduje deo koji se pomera i ne zahteva održavanja, skenira bar kodove i ima 3 godine garanciju.

Oprema - Bar kod skener - Honeywell 8650

Honeywell 8650

Honeywell 8650 Bluetooth skener za prst je udoban i uređaj koji se lako implementira za sve mobilne operatore kojima je potrebno da konstantno skeniraju bar kodove. Mali, lagani bar kod skeneri koji se stavljaju na prst, povezuje se sa Bluetooth modulom koji je na ruci. U upotrebi prenosi podatke do 10m udaljenosti. Operateri imaju svu slobodu pokreta i skeniranje mogu da izvrše jako brzo i lagodno dok su im obe ruke slobodne.

 

Oprema - Bar kod skener - Honeywell Eclipse 5145

Honeywell Eclipse 5145

Honeywell Eclipse 5145 je jednolinijski, ručni laserski skener, kompaktnog oblika, savršen za upotrebu u prodaji. Honeywell je patentirao CodeGate tehnologiju, omogućivši korisniku da nacilja odgovarajući bar kod i da završi čitanje podataka uz klik dugmeta. Eclipse je savšen za obradu podataka inventara, na kasama. Ovaj laserski skener je idealan za organizacije sa ograničenim potrebama skeniranja.