Vocollect A500

Voice oprema tipa Vocollect A500 je perjanica u svojoj sedmoj generaciji koja se iskazuje u svim uslovima industrijskih skladišta i distributivnim centrima. A500 je potpuno nadgradiv, glasovno orjentisan, mobilni uređaj koji obezbeđuje potpunu radnu fleksibilnost i omogućuje potpunu podršku korisnicima koja je potrebna da bi oni izvršili svoje zadatke sa lakoćom i efikasno.

Za A500 koriste se iste baterije, punjači i slušalice kao za uređaje serije T5. Oba modela koriste glasovni softver Vocollect VoiceClient, međutim A500 je projektovan i proizveden da koristi i funkcionalnost Vocollect VoiceCatalyst za najbolji učinak i poboljšane funkcije

Vocollect A730

Vocollect A730 mobilni uređaj ruši zidove koji su do sada postojali između glasa I skeniranja. Honeywell s ponosom predstavlja prvo i jedino rešenje koje optimizuje glas i skeniranje u jednom mobilnom uređaju. Za radnike kojima je ponekad i potrebno skeniranje u stvaranju narudžbine ili zabeležavanje serijskog broja je ovo odlično ergonomsko rešenje.

Vocollect A730 sadrži integrisani skener kratkog dometa, koji omogućava radniku da koristi u isto vreme glasovno upravljanje i skeniranje radi potpune optimizacije procesa u ergonomskom obliku koji eliminiše potrebu radnika da pored sebe ima poseban uređaj za skeniranje. Čak je moguće i skenirati bez upotrebe ruku, zada se glasovna komanda koja aktivira skener dok se kutije sa barkodovima pakuju i prenose ispred skenera, dok je uređaj na kaišu radnika.

Slušalice SR20

SR20 serija slušalica je lagana, sa prijemom koji se vrši na jednom zvučniku za jedno uvo. Dizajnirana je tako da se koristi u uslovima gde je nivo buke okruženja normalan.

Slušalice Sound Sence SRX2

Predstavljanjem Vocoolect SoundSense tehnologije koja konstantno sluša I blikira zvukove iz okruženja u sitributivnom centru I magacinu, SRX2 obezbeđuje 50% redukciju ambijentalne buke u poređenju sa drugim glasovnim sistemima. Sa boljim prepoznavanjem, radnici postižu veću preciznost, manje grešaka I poboljšanu produktivnost. Robusniji, ali kompaktniji, SRX2 bežični uređaj je dizajniran da izdrži I radi jedanko dobro u hladnjačama, bučnim prostorijama i mestima gde je potrebno brza distribucija proizvoda.