Intermec PR2 i PR3

Novi Intermec PR2 i PR3 istrajni mobilni štampači su najmanji, najlakši i najbrži u klasi. Njihova modularna dodatna oprema odgovara i Intermekovim mobilnim računarima da bi se Ukupni Troškovi Posedovanja (UTP) sveli na minimum. Namenski napravljeni za rad na terenu, DSD i izdavanje karata u hodu, PR štampači se veoma lako uklapaju u sve postojeće sisteme. Pravljeni su da budu nošeni celog dana i da nikada ne zasmetaju, a za to vreme će moći da odštampaju stotine priznanica i to samo sa jednim punjenjem.

Intermec PB 42

PB 42  4“  je prenosni termalni štampač sa Bluetooth-om. Jedinstveni  dizajn omogućava jednostavnu upotrebu. Ovo je veoma važno za  radnike koji ugovaraju rutu obilazaka korisnika na terenu sa mnogobrojnim zaustavljanjima i otežanim uslovima rada.

Memorija: 16 MB SDRAM,  4MB Flash
Brzina štampe: 3 inch / sec,
Širina štampe: 104 mm,
Opciono: 802,11 b/g – domet do 100m
Radna temperatura: -20 do +50 C
Otpornost na pad:  sa 4ft visine

PB21 / PB31 / PB51

Cela PB linija štampača, sa povećanim nivoom izdržljivosti, predstavlja najbolji izbor ako vam je ujedno potrebna i brzina štampe. Velika memorija omogućava brzu, visoko kvalitetnu izradu grafički složenih računa i faktura , kao i ostale papirologije uobičajene u transportu robe. Dostupni su u verzijama od  2, 3 i 4 inča, a zbog mehanizma koji je trenutno jedini takav na tržištu, omogućava da papiri budu odštampani 20-30% brže od konkurentskih uredjaja.

6822

6822 Mobilni printer stranica pune veličine. Moguće ga je koristiti za priznanice, fakture, izveštaje i drugu računovodstvenu dokumentaciju. Poseduje opciono Bluetooth držače za Intermec CN seriju računara i omogućava bežično štampanje.