Dolphin CT50

Mobilni računari za poslovanje koje zahteva bilo gde, bilo kada u datom vremenu povezanost sa poslovnim aplikacijama i podacima, da bi obezbedili maksimalnu efikasnost i podršku korisnicima, Honeywell je predstavio Dolphin CT50 uređaj koji će zadovoljiti najzahtevnije potrebe, sa 4G/LTE podrškom. Operativni sistem može biti Windows ili Android koji je savršen za korišćenje u mobilnoj, terenskoj prodajii, skladištu i distribuciji.

Predstavlja jednu malu, džepnu kancelariju koju nosite svuda sa vama. Bez bojazni da ćete je oštetiti padovima, vodom, prašinom ili intenzivnim korišćenjem, jer zadovoljava IP67 standard.

Da bi obezbedio celodnevni rad uz intenzivno korišćenje, CT50 poseduje bateriju od 3950mAh sa indikacijom ciklusa punjenja baterije do kraja njenog životnog veka.

CK3X

Napravljeni kao naslednici veoma popularnog  CK3B, CK3X i CK3R su sledeća generacija CK3 Serije ručnih računara. Spoj dokazane platforme serije 70 i oblika koji ima CK3B, sledeća generacija CK3 uredjaja je lakša, snažnija, i prilagodljivija od svog poznatog prethodnika, ali ujedno i kompatibilna sa svim dodatnim elementima koje koristi i CK3B, što mnogo pojednostavljuje njihovo korišćenje .

CK71

Napravljen od prvoklasnih materijala, CK71 najviše pruža u distributivnim okruženjima i magacinima u kojima je neophodna neprestana višečasovna eksploatacija uz izraženu izdržljivost. Četvrti model iz serije 70, CK71 deli robusnost, ergonomiju i superiorne performance sa CN70, CN70e i CK70.

Ci70

Ci70 kombinuje globalne sertifikate za opasna okruženja sa današnjom vrhunskom tehnologijom. Poseduje globalna odobrenja za korišćenje u eksplozivnim sredinama-ATEX kroz IECEx do NEC, sa near-far 2D skenerom visokih performansi, sa velikom pokrivenošću bežične mreže-WWAN ili WLAN i Bluetooth 2.1 za brzu razmenu podataka. Dostupna RFID iščitavanje, koje podržava širok opseg frekvencija-LF, HF ili UHF. Kao uređaj koji je baziran na Intermec 70 platformi, Ci70 podržava Intermec Developer Library softverske aplikacije i alate.

CV61

Intermec CV61 pokazuje svoje kvalitete u razno-raznim okruženjima sa funkcionalnošću jednog PC -ja, na njemu rade  Windows XP Professional ili Windows 7 Professional. Bilo da je fiksiran ili se koristi u vozilu, omogućava bežično upravljanje lancem nabavke tamo gde je to potrebno – na dokovima, u skladištima, prikolici ili u dvorištu – primene su raznovrsne.

Captuvo SL22h

Honeywell Captuvo SL22h je skener dodatak za Apple iPod touch pogodan za zdravstvene ustanove za sakupljanje podataka u  administraciji i druge podatke potrebne u zdravstvu.

Captuvo SL42h

Captuvo SL42h sa povećanim fokusom na poboljšanje komunikacije između bolničkog osoblja. Bolničke organizacije prelaze na nove tehnologije kao što su smartfon uređaji, ne bi li poboljšali bezbednost pacijenata i redukovali IT troškove. Honeywell Captuvo SL42h odgovara petoj generaciji Apple iPhone uređaja, sa vodećim u industriji integrisanim bar kod skenerom i kučištu koje se može dezinfikovati, transformišuči ga u superioran alat za zdravstvene radnike.

Dolphin 60s

Dolphin 60s, deo Honeywell scanphone linije, je specijalno dizajniran da obezbedi okruženju brz, pouzdan i siguran pristup neophodnim  podacima.

Sa komunikacijom u realnom vremenu i sakupljanju podataka, ovaj višenamenski uređaj će dostaviti konstantno visok nivo pouzdanosti, dok će smanjiti troškove korišćenja.

 

Dolphin 6110

Honeywell Dolphin 6110 su pouzdani mobilni računari koji obezbeđuju napredno sakupljanje podataka i bežična komunikacija u realnom vremenu za korišćenje aplikacija unutar sistema kao što su pretraga/izmena cena, upravljanje inventarom, pomoć kupcima, i pospešivanje prodaje.

Dolphin 70e

The Dolphin 70e, Honeywell najnoviji uređaj koji spaja uspešno veličinu, stil i uoprebljivost korisničkog urađaja sa pouzdanošću i izdržljivost tradicionalnog robusnog ručnog uređaja. Napravljen od najsavremenijih materijala i klasičnih linija da pruži višegodišnju upotrebu. Sadrži Gorilla Glass kao zaštitu na ekranu i optoran je na oštećenja. Model je IP67 potvrđen, tako da štiti  od vode i prašine. Radi na temperaturama do -20 stepeni Celzijusa.

Operativni sistem može biti Windows ili Android.

 

Dolphin 7800

Za zahtevnu mobilnu podršku koja treba da izvrši više zadataka u kratkom vremenu, Honeywell Dolphin 7800 robustan digitalni asistent nudi višestruku primenu sa brzinom desktop računara, omogućavajući zaposlenima da završe posao, bez obzira na lokaciju. Radnicima koji sun a terenu treba kompaktan, lagan uređaj koji je dizajniran za dugotrajnost i upotrebljivost. Dolphin 7800 je dizajniran da izdrzi dnevnu upotrebu u izazovnim okruženjima, bez opšte pretrpanosti, koja prati klasične industrijske mobilne uređaje. Veliki, visoke rezolucije, vidljiv u svim uslovima i uglovima ekran maksimizuje produktivnost i obezbeđuje lako pregledavanje podataka pod svakim osvetljenjem.

Višenamenska tastatura omogućava odabir najprikladnije upotrebe od strane zaposlenih. Adaptus imaging tehnologija 6.0 omogućava brzo skeniranje linearnih i 2D bar ododva u svim uslovima. Dok integrisana kamera beleži foto i video zapis. Dolphin 7800 poseduje bežičnu tehnologiju sa ugrađenim WIFI.

Dolphin 99ex

Honeywell Dolphin 99ex mobilni računar obezbeđuje ekstremnu izdržljivost, modernu bežičnu tehnologiju, dobru ergonomiju i višefunkcionalno sakupljanje podataka za korisnike koji rade na otvorenom prostoru i u zatvoernom prostoru. Namanjen je transportnim i logističkim aplikacijama, dizajniran da produktivnost mobilnog radnika podigne na viši nivo, dok pomaže smanjenju operativnih troškova .

Tecton CS

Smena u hladnjači ja jako zahtevna– učinite da bude produktivnija sa mobilnim ručnim uređajem, napravljan u nameri da završi više posla u hladnom. Lagan dovoljno da omogući veliki broj skeniranja, bez Zamora, ali ipak omogućen da radi u ekstremnim uslovima hladnoće. Honeywell Tecton CS preuzima lidersku poziciju u lancu snadbevanja u hladnjačama

 

Honeywell Thor CV31

Honeywell Thor CV31 računar koji se montira na vozilo kombinuje poslednju računarsku tehnologiju sa malim otiskom, izdavajući ključne informacije za lanac nabavke, gde ih je najlakše videti, na dohvat ruke, ali nikad tako da izaziva smetnju. Sa dispejom veličine 16.5cm i 1.5GHz dual core procesorom sa lakoćom obavlja funkcije glasom, ekranom i skeniranjem.

Honeywell Thor VM2

Utvrđujući Honeywell-ovu poziciju kao lider na polju uređaja koji se montiraju na vozila, Thor VM2 isplivava na bazi Thor VM1 uređaja koji je kao najbolji u klasi zadovoljavao jedinstvene izazove u lancu snadbevanja.

 

Intermec CN51

Intermec CN51 mobilni uređaj nudi jedinstvenu upotrebljivost, nudeći izbor Windows ili Android operativnog sistema na jednom uređaju, podržang sa hardverom brzine procesora 1.5GHz dual core, sa 1GB RAM i 16GB Flash memorije za visok stepen funkcionalnosti i u budućnosti.